Convocatòria de la 14ª Edició dels Premis de Recerca de la Fundació Mutuam Conviure

El CVI vol donar a coneixer  la 14 ª edició dels Premis  Recerca, que convoca la Fundació Mutuam Conviure  per a la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària.

La finalitat és promoure projectes de recerca o de millora de la pràctica clínica en els àmbits esmentats. Hi poden participar tots els professionals de forma individual o col·lectiva  que desenvolupin la seva activitat en qualsevol centre o servei dins dels àmbits objecte d’aquest premi, a Catalunya.

El  Grup Mutuam es creu fermament, que el treball assistencial s’ha de complementar amb activitats de formació i recerca. Amb aquests premis dotats amb 6.000€,  es contribueix a  millorar de la qualitat del treball diari i aconseguir un bon desenvolupament professional.

Es pot consultar les bases en el fitxer adjunt o fent un click aquí  link.

Es coneixeran els projectes premiats en el transcurs de la IX Jornada Sociosanitaria per a professionals que també organitza la Fundació Mutuam Conviure el dia 19 de novembre a l’auditori del COMB.

Deixeu un comentari