PROJECTE SOL·LIDARI PRESENTAT A CATALUNYA CAIXA: T’AJUDEM A TORNAR A CASA AMB SUPORT, AUTONOMIA I SEGURETAT, ALS PROGRAMES

L’Associació per la Vida Independent, ha presentat un projecte social, que mitjançant la Targeta Solidaria de Catalunya Caixa, podem optar a una subvenció econòmica per ajudar a desenvolupar el projecte anomenat “T’AJUDEM A TORNAR A CASA AMB SUPORT, AUTONOMIA I SEGURETAT” .

Aquest programa s’adreça a pacients ingressats als Centres Sociosanitaris de la demarcació de Barcelona, que han patit un procés invalidant i/o de discapacitat, que han de retornar al seu domicili i no disposen de recursos econòmics per fer front a les despeses que suposa l’adquisició de productes de suport per millorar l’autonomia i la seguretat de la llar i/o per a la descàrrega del familiar/cuidador.

El programa no tindrà  cap cost per la persona o família que justifiqui que no disposa de recursos econòmics per fer front a la despesa. Les peticions d’ajuda s’hauran de cursar mitjançant la treballadora social del CVI, al correu electrònic: cvi@cvi-bcn.org o al telèfon 93 511 27 03.

Us agrairem la vostra participació per aconseguir el nostre objectiu ; només cal que aquells que tingueu compta corrent a Catalunya Caixa i targeta de dèbit o crèdit  voteu en aquest enllaç.

Voteu aqui

Deixeu un comentari