PUBLICACIÓ DE L’ESTUDI DEL PROGRAMA “ADAPTANT-NOS A CASA” A LA WEB DE L’IMPD DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

L’institut Municipal de Persones amb Discapcaitat, ha publicat la  prova pilot del programa “Adaptant-nos a casa”,  on es demostra que és molt rentable social i econòmicament. Aquesta prova va ser un projecte de col·laboració entre el Consorci Sanitari de Barcelona, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i l’Associació per la Vida Independent, per promoure que les persones de menys de 65 anys amb una discapacitat adquirida i que es troben ingressades en un centre sanitari, al tornar a casa,  hi puguin viure amb la màxima autonomia, accessibilitat i seguretat possibles.

El projecte es va implementar el 2014-2015 i la seva fase d’avaluació el 2016. La prova pilot va anar acompanyada d’un estudi desenvolupat per l’equip de l’Institut de Recerca d’Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona, dirigit per la  doctora Mercedes Ayuso.

Enllaç a l’estudi 

 

Deixeu un comentari