L’Ajuntament de Barcelona renova el “Conveni de col·laboració entre l’Institut Municipal de Serveis Socials

L’Ajuntament de Barcelona renova el “Conveni de col·laboració entre l’Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona i l’Associació per la Vida Independent per impulsar el programa d’Adaptació Funcional de la Llar per a persones grans l’any 2023”.

Un any més, l’Ajuntament de Barcelona col·labora amb l’AVI per impulsar el programa d’Adaptació Funcional de la Llar per a persones grans en l’edició del 2023.

Aquesta iniciativa, reforça el compromís de les dues entitats per millorar la qualitat de vida de les persones grans de la ciutat de Barcelona en els seus domicilis. Garantint-los un entorn adaptat i segur, afavorint així la seva autonomia i benestar social.

Els esforços conjunts de l’Ajuntament i l’Associació per la Vida Independent reflecteixen la importància de les polítiques socials per garantir una millor qualitat de vida per a les persones beneficiaries. Aquest programa porta vigent, de manera ininterrompuda, des de 2011.

Per a més informació, podeu consultar el següent enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/personesgrans/ca/canal/programa-dadaptacio-funcional-de-la-llar-persones-grans